جمعه ۳۱ فروردين ۱۳۹۷

  درباره ما

  گالری عکس

اعضای انجمن دوست‌داران محیط زیست اوز با تلاش فاطمه رضایی و فریدون نامی در حرکتی نمادین به صورت گروهی به تماشای فیلم* مصادره* درسینما فردوسی اوز دردانشگاه آزاد اسلامی آمدند. این حرکت در راستای حمایت و ماندگاری اولین سینمای بخش اوز صورت گرفته است

 
[ ارسال عکس ]
آرشیو گالری تصاویر  

  ورود به سایت
نام کاربری
رمز عبور


  آمار




  مناسب ترین روش برای شستشو و سالم سازی سبزیجات
[ پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - 00:02:45 ]

مناسب ترین روش برای شستشو و سالم سازی سبزیجات

سبزیجات

سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی است. این محصول در مزرعه ممکن است با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته شود، لذا به سادگی می تواند انگل پذیر باشد.

برای جلوگیری از مبتلا شدن به انگلها و یا بیماریهای روده ای حتما" سبزیجاتی را که می خواهیم بصورت خام مصرف نماییم بایستی به طریق زیر سبزیجات را سالم سازی نموده و بعد مصرف نماییم .سالم سازی سبزیجات

یک متخصص تغذیه اظهار داشت:

برای آبیاری سبزیجات، جوانه غلات و محصولات سالادی ممکن است از آب های آلوده و کود های انسانی و حیوانی استفاده شود و علاوه بر آن، حیوانات اهلی و وحشی در مزارع کشت سبزیجات و غلات رفت وآمد می کنند، پس محصولات کشاورزی به انواع و اقسام تخم انگل ها و میکروب ها آلوده هستند و مصرف کنترل نشده آن ها به صورت خام اعم از سبزی خوردن، سالاد فصل، تزیین ظرف غذا، کاهو، هویج، کلم، گل کلم و جوانه غلات باعث ابتلا به انگل های روده و بیماری های عفونی روده ای مثل انواع اسهال ها، حصبه، وبا و شبه حصبه شود.

وی ادامه داد:

برای گندزدایی و از بین بردن میکروب ها، یک گرم (نصف قاشق چای خوری) پودر پرکلرین ۷۰ درصد را در ظرف پنج لیتری پر از آب ریخته کاملا حل کنید تا محلول گندزدایی کننده به دست آید، اوتصریح کرد:

باید سبزی انگل زدایی شده را برای مدت پنج دقیقه در محلول گندزدایی کننده قرار داد تا میکروب های آن کشته شوند.

به گفته ایشان،در صورت در دسترس نبودن پرکلرین می توانید از یک قاشق مرباخوری آب ژاول ۱۰ درصد یا دو قاشق مرباخوری آب ژاول ۵ درصد استفاده کنید.

این متخصص تغذیه تصریح کرد:از سایر گندزدا های موجود دارای مجوز از وزارت بهداشت نیز می توان مطابق دستورالعمل مندرج بر روی آن ها هم می توان استفاده کرد. سبزی گندزدایی شده را باید مجددا با آب سالم شست تا باقیمانده کلر یا ماده گندزدا از آن جدا شود و سپس مصرف کرد.

منبع:نمناک

 
   
نظرهای شما :  
نام: