اولین نشست تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی فارس، در شیراز برگزار شد
اولین نشست تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی فارس با حضور دکتر علی سروری مجد، قائم مقام رئیس سازمان مرکزی و دبیر شورای راهبردی تقریب مذاهب دانشگاه، دکتر محمدرضا قائدی، دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد استان، حجت الاسلام دکتر سید حامد علمالهدی مشاورریاست دانشگاه در امور تقریب مذاهب، دکتر مسیب داوری مشاور قایم مقام رییس دانشگاه و دبیر شورای راهبردی تقریب مذاهب، دکتر حسن سلطانی معاون هماهنگی و برنامه ریزی دانشگاه آزاداسلامی فارسو جمعی دیگر از مسئولان امروز یکشنبه ۸ بهمن ماه در تالار دانشگاه آزاد شیراز برگزار شد.
در این نشست دکتر شیخ محمدزمان زمانی، امام جمعه، دکتر محمدامین صباغی زاده، محمدربیع خضری، مهندس محمدرسول باغی، عبدالعزیز فقیهی از افراد معتمد اوز، دکتر فروغ هاشمی، رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر پروانه پدرام و عبدالعزیز خضری، رئیس و مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز حضور داشتند.
در مراسم امروز دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد شیراز افتتاح گردید.
حجت الاسلام عبدالرضا خسروبیگ، مسئولامور فرهنگی دانشگاه آزاد فارس برنامه را آغاز کرد و از مهمانان قدردانی به عمل آورد.
دکتر محمدرضا قائدی، دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، طی سخنانی کوتاه حضور مهمانان را گرامی شمرد و اظهار کرد:
خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی از میان ۳۷ شهرستان دارای ۳۶ واحد و مرکز دانشگاهی است که در راستای تقریب مذاهب، ادیان و اقوام گام برمی دارند.
قائدی با ابراز خشنودی از فعالیت دفاتر تقریب در واحدلارستان ومراکز اوز و خنج
مشاور و قائم مقام رئیس سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد:
در ایام مبارک ماه مبارک رجب و همزمانی میلاد امام علی(ع) قرار داریم.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به واسطه داشتن جمعیت زیادی از استادان، دانشجویان و کارکنان و با وجود شیطنت گروه های محارب که خلاف وحدت و انسجام گام برمی دارند، ایجاب می کند به مقوله تقریب مذاهب بیاندیشد.
دانشگاه بهترین جایگاه برای تحکیم وحدت می توانست باشد که در این راستا از سه سال پیش به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی در منطقه لارستان، اوز و خنج کار را شروع کردیم و همایشی بسیار عالی نیز در دانشگاه آزاد اوز ترتیب داده شد.
ضرورت دارد در زمینه تقریب به همین نشست ها اکتفا نشود. باید تقریب را امری حیاتی دانسته و آن را بین اقشار جامعه رشد و تعمیم و در بین اقوام و ادیان نهادینه کنیم.
تقاضا می شود با حضور شما افراد اهل فن و تخصص این مباحثات ادامه پیدا کند.
دکتر محمدرضا قائدی، با برشماری اقدامات صورت گرفته درخور اهمیت در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز با مدیریت سابق عبدالعزیز خضری، که حقیقتا دانشگاهی درخور و شان آزاد اسلامی بنیان گذاری کردند، جایگزینی دکتر پروانه پدرام که از افراد شاخص و علمی مرکز اوز هستند را تبریک گفت.
رئیس استان از شیخ عبدالقادر فقیهی، خیر بزرگوار نیکوکار ساکن دبی که به اتفاق دیگر خیران بنای خوبی را در اوز بوجود آورده اند نیز تشکر کرد و از پدرام خواست دقایقی صحبت کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز عنوان کرد:
زمان افتتاح تقریب مذاهب در واحد لارستان این امکان بوجود آمد تا حجت الاسلام دکتر سید حامد علم الهدی مشاوررئیس دانشگاه در امور تقریب مذاهب و دکتر محمد نخی عضو شورای راهبردی تقریب مذاهب اسلامی به اوز بیایند. واز همان زمان زمینه های حضور دکتر محمد مهدی طهرانچی و جمعی دیگر از علما دردانشگاه آزاد اوز حضور پیدا کنند و در اردیهشت ماه سال جاری دفتر تقریب مذاهب در دانشگاه آزاداوز افتتاح شودو
وی افزود: مرکز اوزهمواره جایگاه حضور علمای اسلامی بوده و می توان بیان کرد دانشگاه آزاد مرکز اوز زمینه ساز بحث تقریب در منطقه نیزبوده است.
پروانه پدرام خاطرنشان کرد:
با پشت سر گذاشتن دوران کرونا و حضور عبدالعزیزخضری در سمت مسئول دفتر تقریب مذاهب سعی خواهیم کرد دانشگاه شهرستان اوز شاهد پیشرفت جایگاه تقریب مذاهب گردد.
حجت الاسلام دکتر سید حامد علم الهدی، مشاور ریاست در امور تقریب مذاهب، با تقدیر از شادروان حاج شیخ عبدالعزیز قاضی زاده امام جمعه فقید اوز که جایشان خالی است و در سفر های تقریبی در داخل و خارج از کشور با ویژه های خاص علمی و دینی بیادماندنی هستند وی با ابراز خشنودی از آشنایی خود با امام جمعه جدید حاج شیخ محمد زمان زمانی وحضور ایشان در جمع حاضر، اظهار کرد: خوشبختانه دفاتر تقریب مذاهب در سطح کشور به خوبی توسعه یافته اند و در منطقه جنوب با افتتاح دفتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان و متعاقبا با برگزاری آئین بزرگی با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی همایشی عالی در اوز این دفتر در دانشگاه آزاد اوز و خنج شروع به فعالیت کرد.
علم الهدی حضور دکتر طهرانچی در اوز را مهم ارزیابی کرد زیرا در آن گردهم آیی از جمله عبدالقادر فقیهی وجمعی دیگر از خیراندیشان تجلیل به عمل آمد.
وی تقریب بین ادیان، اقوام و مذاهب را یک ضرورت دانست و افزود:
تقریب مذاهب در دانشگاه آزاد خود به تنهایی قادر به انجام کار نمی تواند باشد و بایستی همه ارگان ها پای کار بیایند.
در این آئین ابلاغ دکتر محمدرضا قائدی، دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به عنوان رئیس دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه های آزاد اسلامی فارس توسط دکتر سروری مجد و حجت الاسلام سید حامد علم الهدی داده شد.
با توجه به ادامه نشست قرار است جمع حاضران از جمله شیخ محمدزمان زمانی امام جمعه و عبدالعزیز خضری مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اوز صحبت کنند که این خبر به روزرسانی می شود.
همچنین در نشست دکتر مهدی زارع، به اتفاق دکتر محمد رمضانی، رئیس و مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان و جمع زیادی از ائمه جمعه اهل سنت و شیعه استان فارس حضور داشتند.
لینک کوتاه:
دانشگاههای آزاد. چنانچه برای. کیفیت سطح اموزش در واحدهای. خود اقدام. نمایند. خیلی موثر درجهت. امورات. ساختاری خود. مفید. واقع. میشوند. وکارهایی مانند تقریب مذاهب. واقوام وادیان. را به متولیان. ان در مساجد. ومدارس. دینی. وحسینیه ها. واگذار نمایند
از آقای عبددلعزیز خضری متشکریم که باوجود جدایی از دانشگاه آزاد اما همچنان درکنار دانشگاه باقی مانده اند برایم خواندنی بود جمع زیادی از همشهریان عزیز از بندرعباس وشیراز و اوز همرا با ایشان دراین جلسه شرکت کرده اند آقای خضری بعنوان یک اوزی از،شما تقاضا میکنم خودرا ب ای دور آینده شورای شهر اوز کاندید کنید هز جناب زمانی امام جمعه محترم هم که درجلسه تشریف داشتند خیلی خیلی خوشحال شدم