دولت کره جنوبی با تعطیلی دانشگاههای کمدانشجو، مابقی دانشگاهها و کالجهایی را که برای ادامه حیات خود میجنگند با هم ادغام خواهد کرد. به دنبال نگرانی از کمبود دانشجو، مسئولان آموزشی اقدامات جدی برای حل این بحران را بررسی میکنند.
به عنوان مثال دانشگاه «گاچون» در شهر «سئونگنام» که ۲۰ هزار دانشجو دارد از گذشته چهار دانشکده مجزا داشته که هر یک ساختمانهای مخصوص خود را داشتهاند. در سال ۲۰۰۶ میلادی دانشگاه «گاچون گیل» با «دانشکده پزشکی گاچون» ادغام شد که در سال ۲۰۰۷ میلادی نیز دانشگاه «کیونگوون» و دانشکده «کیونگوون» با یک موسسه آموزشی جدید دیگر به همین نام با هم ادغام شدند. نوبت بعد دو دانشگاه ادغامی جدید در نهایت در سال ۲۰۱۲ میلادی با هم یکی شده و بدین ترتیب دانشگاه پیشرفته «گاچون» شکل گرفت.
کره جنوبی در دهه ۹۰ میلادی شاهد رشد چشمگیری در تعداد دانشگاههای خود بود تا از این راه بتواند پاسخگوی نیازها برای تربیت جامعهای تحصیلکردهتر باشد. اما در سال ۲۰۰۴ میلادی دولت کره جنوبی طرح سازماندهی دانشگاههای نامناسب را ارائه کرد.
بنابراین در صورتی که دانشگاهی با مشکلات مالی دست و پنجه نرم کند یا نتواند به چارچوب موردنظر خود در جذب دانشجو دست یابد، دولت بودجه مالی دانشگاه را قطع کرده و آن را به سمت ادغام سوق میدهد. در صورت حاد بودن بحران، دانشگاه موردنظر حتی با خطر تعطیلی روبرو خواهد شد.
دیدگاه بگذارید
متاسفانه باید بگویم سرنوشت دانشگاههای ایران همین سرنوشت وبمراتب بدتر خواهند داشت