دکتر کریمی: در آیین افطاری با حضور اصحاب رسانه از اراده دانشکده علوم پزشکی لارستان بربهره مندی از دیدگاه های تخصصی ورسانه ها خبرداد
رئیس دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ودرمانی لارستان: اراده هیئت رئیسه دانشکده بر توجه به دیدگاه های عمومی، رسانه های همگانی، دوری از نظرات غیر تخصصی و استفاده جدی از نظرات کارشناسان خبره در بخش بهداشت ودرمان استوار خواهد بود.
دکتر روح اله کریمی که پس از گشایش نشست هیئت رییسه بااصحاب رسانه، شهرستان های لارستان، اوز وجویم در خصوص آثار زیانبار تصادفات راه های بین شهر و حتی درون شهر به ویژه در روزهای تعطیلات سال نو و سرلوحه قرار گرفتن ترویج شعار پویشی سال” نه به تصادف”در راستای رعایت خود انسان برای کاهش و یا به صفر رساندن سوانح رانندگی، اظهار کرد:
وزارت بهداشت .درمان وآموزش پزشکی با آگاهی از تلفات سنگینی که طول سال دراثر تصادف به انسان وارد که منجر به مرگ جمع بیشماری از هموطنان می گردد، خطای انسانی را یکی از علل عمده این حوادث ناگوار دانست ودر این راستا، شعار پویش” نه. به. تصادف” را برگزیده است تا آدمیان باوجود بعضی ناملایمات امکاناتی، خود از خود وهمراهانش مراقبت داشته باشد که با حادثه احتمالی مواجه نشود.
وی ناگواری سوانح را دربهترین روزهای با نشاط تعطیلات سال نو را دردناک تر عنوان نمود که مردم برای تفریح ودید وبازدید سفر می کنند که متاسفانه با اتفاقات تلخ مرگ و مصدومیت روبرو می شوند, بنابراین از رسانه ها در ردیف مهمتترین پل ارتباطی با جامعه تقاضا می شود، این طرح را درابعاد گسترده اطلاع رسانی کنند تا عوامل انسانی عمیقآ به فکر جان وسلامتی خود وهمراهان باشند.
در آغاز گشایش نشست، مریم فزونی مدیر روابط عمومی از حاضران خواسته بود به غیر از موضوع خاص گردهم آیی، در خصوص دیگر موارد حوزه بهداشت ودرمان نیز صحبت ویا پرسش کنند ودر این راستا، رییس دانشکده علوم پزشکی
با همراهی دکتر رامین اقتداری، مشاور عالی، دکتر حسن فزونی، معاون بهداشت، دکتر محمد آزادگان معاون درمان، دکتر سجاد رضایی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر محمدصباغی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دکتر فاطمه حسنی، معاون غذا و دارو و دکتر مریم عبدالهی، معاون آموزش، تحقیقات و فناوری پاسخ دادند.
کریمی از اراده هیئت رئیسه دانشکده بر توجه به دیدگاه های عمومی، رسانه های همگانی، دوری از نظرات غیر تخصصی و استفاده جدی از نظرات کارشناسان خبره در بخش بهداشت ودرمان صحبت کرد و افزود: تلاش خواهد شد قانونمندی در مجموعه دانشکده جاری و از مسئولان کارآمد که بتوانند وقت مفید و کاربردی در حوزه مسپولیت ارایه کنند به همکاری دعوت خواهند شد.
در این آیین، حاضران به طرخ پرسش وپیشنهاد پرداختند که پس از ابوالحسن موپدی مدیر مسپول میلاد لارستان به ترتیب احمد خضریُ مهندس شریف بازرگانی و نویسنده گزارش(مدیران مسپول پسین، اوزموزه و پیام دانش) که از اوز شرکت کرده بودیم، ازجمله سخنوران بودند که نگارنده خلاصه ای از دیدگاه های خودرابیان ودرادامه خبر مندرج از پایگاه خبری پسین اوز، باز نشر می شود:
عبدالعزیز خضری*: بدوآ ترتیب چنین گردهم آیی با اصحاب رسانه به فال نیک گرفته می شود چون به عنوان صدای جامعه دیدگاه ها را اطلاع رسانی می کنند و این با خواسته دکتر آزادگان معاون درمان همخوانی دارد ولی مشکل آن است کمتر این گونه صداها شنیده می شود ولی مطمپن باشید رسانه پیام دانش در راستای وظایف و حقوق انسان قلم می زند و مطالب را در این راستا باز نشر می دهد.
در ادامه اظهار شد: جامعه تا ثیر پذیر از رفتارها و گفتارها به ویژه مدیران و عملکرد آنان نیز هست ووقتی جوان می بیندخودرو فلان مقام با سرعت فرارتر ازمیزان مقرر حرکت دارد معمولا شعارهای دولتی در بین اذهان بخوبی جانمی افتد و از سویی ایران کشوری است که در صورت استانداردسازی، راه های خود به نحو چشمگیری سوانح کاهش پیدا می کنند ونمونه را لار به بندرعباس، که فراتر از راهی منطقه ای، استانی و حتی ملی است و یک راه بین الملی می تواند تعریف شود ولی از آن شاخص های فنی برخوردار نیست و نیز راه لار به شهرهای زیر پوشش اداره کل راه و شهرسازی لارستان با بیش از ۴۰ سال قدمت، بیشتر غیر استاندارد و یک خطه هستند وبا این وضعیت راه های منطقه، در صورت بروز سانحه، مقصر اصلی عوامل انسانی نیستند و می توان بیان کرد، مدیران اجرایی هستند که که وظایف خودرا بخوبی انجام نداده اند
همچنین ما همواره به واژه معنوی »ان. شاا…« برای تسهیل امور از سوی پرودگار متکی می شویم در حالی که به کار بردن مرتب این واژه مقدس، به نوعی توجیه کم کاری، مسپولیت گریزی خودمان وبیشتر بعضی مدران در همه سطوح است.
در ادامه به زمان مسپولیت خویش، در بیمارستان امیدوار با مدیریت دکتر رامین اقتداری به عنوان رییس شبکه بهداشت و درمان لارستان اشاره شد که بیمارستان امیدوار دردهه ۱۳۷۰ در ردیف دومین بیمارستان جنوب فارس بعداز بیمارستان لار قرار داشته است، آیا اکنون این گونه است؟
البته در خصوص چگونگی مدیریت تمام وقت بیمارستان امیدوار اوز و چگونگی وضعیت سازمانی دانشکده بهداشت اوزنیز، پرسیده شده که در هردو مورد توسط رییس دانشکده و مشاور عالی ریاست پاسخ داده شد:
اولی این که ما در خصوص مدیران اجرای تمام سطوح بهداشت ودرمان و مراکز درمانی برنامه داریم.
و دومی این که: تا زمانی که مجموعه به نام دانشکده است مراکز آموزشی در قالب دانشکده تعریف می شوند و اما پس از ارتقای دانشکده به دانشگاه همه مراکز آوزشی دارای ردیف مستقل می شوند.
مراسم که از ساعت ۱۶ روز دوشنبه ۲۷ اسفندمه ۱۴۰۳ در تالار مرکز درمانی تخصصی و فوق تخصصی هاشمی زاده واقع در بیمارستان امام رضا(ع) لار آغاز شده بود ساعت ۱۸.۳۰ پایان یافت و از حاضران با صرف افطاری و شام پذیرایی به عمل آمد.
*: مدیر مسپول پایگاه خبری و مجله پیام دانش اوز
ودرادامه باز نشر خبر این گردهم آیی به نقل پایگاه خبری پسین اوز
لینک کوتاه:
امیدوارم ریاست دانشکده علوم پزشکی لارستان بوضع مدیریت در شهرستان اوز توجه کنند ودر رابطه به وضعیت بد سرویس بهداشتی مطبها هم اقدام کنند
از ریاست دانشکده علوم پزشکی لارستان تقاضا دارم هرچه زودتر دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امیدوار. اقدام کنند وهمچنین برای بیمارستان راهپیما کد بگیرند
آقای،دکتر کریمی منهم از،شما تقاضا میکنم دستوربدید سریعتر سی تی اسکن بیمارستان امیدوارراه بیفتد و کد بیمارستان راهپیما هم گرفته شود
بنظررمن موسئسه خیریه درمان بایستی یک جلسه اساسی با ریاست جدید دانشکده علوم پزشکی لارستان ترتیب دهد وخواسته های مهم شبکه بهداشت ودرمان و بیمارستانهای امیدوار و راهپیما مطرح کنند و مطالبات گوناگون را از ایشان مطالبه نمایند
درحال حاضر مهم ترین مساله شبکه بهداشت. ودرمان. وانجمن خیریه بیمارستان باید نصب.دستگاه. سی تی. اسکن بیمارستان. باشد فرمانداری اوز. باید. دراین مورد کمک نمایند مردم.وخیران باهمت بلند خودشان گمک کرده اند. الان مسولان باید هرچه زودتر. انرا. راه اندازی گنند