روسای اداره آموزش و پرورش اوز در یک نگاه
یکی از شاخص های توسعه و ترقی را می توان در نهاد آموزش و پرورش جستجو کرد. اوز یکی از بخش هائی است که در منطقه جنوب فارس بعد از شهر لار، اولین اداره آموزش و پرورش مستقل را در لارستان بزرگ (شامل شهرستان های لارستان، لامرد، مهر، خنج و گراش) را داشته است. و این حرکت که توسط مردم و مسئولان صورت پذیرفت و منطقه اوز توانست اولین اداره مستقل را بعد از لار تاسیس نماید. نشان از سرزندگی، علاقمندی و در صحنه بودن مردم این دیار بوده است.
مهرماه سال ۱۳۵۵ اداره آموزش و پرورش اوز به عنوان اداره مستقل فعالیت خویش را آغاز و گام های ترقی و پیشرفت را به سرعت پیمود. اداره آموزش و پرورش در مکان کانون فعلی فرهنگی و تربیتی شهید راستگو در یک آموزشگاه که توسط دولت وقت ساخته شده بود افتتاح و محمدصدیق پیرزاد به عنوان اولین رئیس شروع به کار کرد. در مهرماه سال ۱۳۵۶ حیدر بی نیاز اهل شیراز که قبل از آن به عنوان ناظر امتحانات کلاس ششم متوسطه به اوز آمده بود، سکان ریاست را به عهده گرفت. مدیریت وی با انقلاب اسلامی مردم ایران به رهبری امام راحل همراه بود و او بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تعویض و به جای وی محمدشریف کرامتی اهل اوز که در آن زمان یکی از دبیران مدارس شیراز بود به عنوان اولین رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه اوز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مشغول به خدمت شد. دوران ریاست وی با مشکلات زیاد روبرو بود و بعد از وی علی اصغر نشاط که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان معلم در مدارس روستاهای اوز مشغول به کار بود و در آن زمان در شیراز فعالیت می کرد به عنوان دومین رئیس بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران مشغول به کار شد.
بعد از او محمدعلی دور اندیش یکی از دبیران اهل شهرستان جهرم به سمت ریاست اوز منصوب شد. پس از دوراندیش اداره کل آموزش و پرورش استان فارس بیژن مرادی را به عنوان سرپرست آموزش و پرورش اوز منصوب نمود ولی دولت او مستعجل بود و پس از ۱۵روز ریاست جای خود را به مهدی استحکامی جهرمی داد. او فردی آرام و خوش بین بود ولی او هم نتوانست مدت زمان زیادی در اوز بماند و امان اله فتحی اهل باغان شهرستان خنج به عنوان رئیس آموزش و پرورش منطقه اوز مشغول به کار شد. پس از او حمزه حیدری مدیریت آموزش و پرورش این منطقه را عهده دار شد.
وی نیز از اهالی بخش محمله شهرستان خنج بود. وی به شیراز منتقل شد و غلامرضا کمالی اهل نی ریز و محمد فیایض پور اهل منطقه به ترتیب زمام امور آموزش و پرورش را عهده دار شدند. در دوران کمالی برای اولین بار مدارس غیرانتفاعی و آموزشگاه آزاد در منطقه آغاز به کار کردند. و یازدهمین رئیس آموزش و پرورش منطقه اوز بهرام زمانی است که اهل باغان شهرستان خنج است. و تاکنون توانسته است مدیریت آموزشی این بخش وسیع را عهده دار باشد. وی دارای ۲۶ سال سابقه خدمت رسمی در آموزش و پرورش است و تحصیلات راهنمائی و متوسطه خویش را در شهر اوز کسب کرده و بجز یک سال که در خنج مشغول خدمت بوده است بقیه خدمت را در اوز سپری کرده است. البته مدتی نیز به عنوان مامور به تحصیل در شیراز مشغول فراگیری علم و دانش نیز بوده است.
منبع: عصر اوز
لینک کوتاه:
ازآموزش وپرورش بهتراست ازعملکردش با کار کارشناسی نقد وبررسی شود
با تشکر از گردآورندۀ مطلب، نکته ای که می تواند چنین مطالبی را غنی تر سازد، مقایسۀ پیشرفت سطح تحصیلی در دورۀ هر رئیس است و با این کار، به نقاط ضعف و قوت آموزش و پرورش اوز پی خواهیم برد.
خداکند اصل فعلی آموزش وپرورش خوب و متحول شود
آمین
مطلب بسیار حوبی است إز نوی سنده تشکر می شود جه خوب است که عصر اوز دریک نکاه مقاییسه بین روسا داشته باشد
نیاز به اصلاح وثبت نام رییس جدید رادارد.