عبداله نظری در گفتگویی هدف از اهدای زمین به دانشگاه را تبیین کرد
بانی زمین دانشگاه آزاد اسلامی اوز:
خانواده نظری از جمله عمویم حاج یوسف نظری، همواره علاقمند به اقدامات فرهنگی و همگام با گسترش آموزش عمومی و عالی بوده اند.
عبداله نظری در تشریح چگونگی تصمیم خود برای اهدای زمین به دانشگاه آزاد اسلامی اوز، اظهار کرد:
پس از مالکیت زمین معروف به نظرآباد و منطقه تنب سمیدو، یوسف نظری که خود در سال ۱۳۶۹ تصمیم به ساخت ساختمان دانشگاه آزاد در اوز داشت، خاطرنشان کرد:
وی به من توصیه کرد چنان چه می خواهید عمل خیری صورت دهید بخشی از زمین را به امور فرهنگی مثل مدرسه یا دانشگاه اختصاص بدهید.
نظری گفت:
در اندیشه انجام عمل خیری بودم تا اینکه دایی مادرم مرحوم حاج محمدرضا کمالی در دیداری گفت شنیده است بنده قصد انجام کار خیر دارم و اینکه قرار است در اوز دانشگاه آزاد تاسیس شود.
وی افزود:
پرسیدم دست اندرکاران چه کسانی هستند که جواب شنیدم هیات امنایی تشکیل شده است و عبدالعزیز خضری مسئول پیگیری آن است.
وی خاطرنشان کرد:
با توجه به شناختم از عبدالعزیز خضری وعملکردش در بیمارستان امیدوار تردید به خود راه ندادم و به دفتر نشریه عصر اوز در بازارچه حافظ رفتم و با برادران احمد و عبدالعزیز خضری به گفتگو نشستم و آنان در توجیه نظرات خود به تاثیر تاسیس دانشگاه در کمک به رشد و رونق اقتصاد شهر صحبت کردند که دریافت این دیدگاه مرا در اهدای زمین مصمم تر کرد و همان جا طی سندی ۱۶ هکتار زمین برای تاسیس دانشگاه آزاد در اوز هدیه کردم.
وی که در سال ۱۳۸۶ در ترکیب هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی اوز در دبی قرار گرفت و به عنوان نائب رئیس هیأت امنای دفتر دبی نیز انتخاب شده در ادامه دیدگاه خود افزود:
بعد از ۱۴ سال از زمان واگذاری زمین از اقدام خود در همراهی با این مرکز آموزش عالی راضی و خوشحالم که به ملاحظات عمویم و دایی مادرم توجه کردم.
نائب رئیس هیأت امنا ضمن تمجید از شیخ عبدالقادر فقیهی، رئیس هیأت امنا که با پشتیبانی خود در ایجاد و تثبیت دانشگاه آزاد نقش زیادی ایفا نموده است، یادآور شد:
با مشارکت مردم و حمایت های خیرخواهانه اشخاص خیر، خوشبختانه دانشگاه با وجود موانع مختلف اداری و مالی اما با تلاش و جدیت به خوبی پیش رفته است و اکنون در جایگاه مطلوب و مناسبی قرار دارد و فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی متعددی که در آن صورت می گیرد، رضایت خودم وخانواده نظری موجب شده است چرا که با این نیت، اقدام به واگذاری زمین نموده بودم.
نظری با بیان این موضوع که اکثریت از عملکرد دانشگاه آزاد به نیکی یاد می کنند، خاطرنشان کرد:
لازم می بینم جدا از اهدای زمین از روند دانشگاه آزاد نکاتی را عنوان کنم.
وی فعالیت دانشگاه در انجام اقدامات مرتبط و کوشش برای ورود به کارهای اقتصادی تولید ثروت از علم را عملی واقع بینانه دانست و گفت:
اختصاص ۶ هکتار زمین به مزرعه کاکتوس و بوستان جنگلی در راستای ایجاد تفرجگاه در محوطه دانشگاه مورد تایید بیشتر فرهنگ دوستان است و بدیهی است دانشگاه با توجه به هزینه های سنگینی که دارد بایستی برای درآمدزایی البته متناسب با محیط دانشگاه و رفاه عمومی اهتمام لازم را به خرج دهد.
نظری با توجه به اخبار مندرج در پیام دانش و گفتگو با رییس دانشگاه، احداث خیابان طبیعت با چشم اندازی تفریحی، رفاهی و فرهنگی را مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد همچون برنامه های قبلی برای این طرح نیز نیکوکاران پشتیبانی کنند تا هرچه زودتر به نتیجه برسد.
نائب رئیس هیأت امنای دانشگاه دفتر دبی با تمجید از ساخت بولوار دانشجو(خیریه حاج محمدامین ملکی)، میدان نیایش(خیریه برادران بارور)، ساخت سر در را به فال نیک گرفت و از نصب نماد خیریه زمین دانشگاه با نام حاج عبدالله رحیم نظری بزرگ خانواده نظری(پدربزرگم) قدردانی کرد.
لینک کوتاه:
خداوند به خیرین خیر و برکت بیشتر به مالشان عطا فرماید بسیار عمل مناسبی توسط خیراندیش انجام شده است
فریده هستم آقای نظری عمل پسندیده ای کردید بهترین دانشگاه ساخته شده است واز شما تقاضا دارم زمینی برای دایر شدن مکتبخانه اختصاص بدهید و خودتان آنرا بسازید درکنار دانشگاه و مسجد دانشگاه واقعآ لازم دارد
تاجاییکه خبرهای پیام دانش را دنبال میکنم خوانده بودم زمین ملی شده بوده ودانشگاه ناچارا وبا پیگیریهای فراوان وهزینه سنگین آنرا از دولت خریده است بهتر است توضیح داده شود