چهار مدرسه و ساختمان اداره، خیرین گراش ساختند، وزیر افتتاح کرد
عبدالعزیز خضری*: خبری که از پایگاه خبری هفت برکه گراش اطلاع رسانی می شود با توجه به نقش پررنگ نیکوکاران در این شهر ودر عین حال حاوی نکات متفاوتی است که ضرورت دارداز سوی مسئولان شهرستان اوز به ویژه در برنامه ریزی های گسترده تر به منظور ایجاد ارتباطات بیشتر و دعوت از مقامات عالی استان وکشور عمیق تر مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد در متن خبر و ازقول وزیر آموزش و پرورش آورده شده است: «با اطمینان میگویم که ساختمان اداری به این شیکی و واقعا با استاندارهای بسیار بالا نداریم و از همه مهمتر خیری نداریم که بیاید اداره بسازد». اما آن چه در این سخنان وزیر قابل نقد است موضوع ساخت اداره و ساخت آن از سوی نیکوکار گراشی است در حالی که همه در جریان قرار داریم در اوز نیز نیکوکاران بوده و هستند که ساختممان اداری ساخته و در اختیار وزارت خانه های مربوزه قرار داده اند از جمله« ساختمان اداره فرهنگ وارشاد اسلامی
شهرستان اوز توسط نیکوکار شیخ عبدالقادر فقیهی بانی و رییس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز دفتر دبی ساخته شده است ومضاف برآن چندین واحد آپارتمانی برای استفاده ادارات در خیابان طاهری اختصاص داده اند.
همچنین پیش از این ساختمان اداره راه و شهرسازی شهرستان اوز نیز از سوی محمد خواجه یوسف نامی نیکوکار دیگر و نایب رییس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی اوز دفتر دبی ساخته و تحویل شده است ودر گامی دیگر نیکوکار غلامرضا جنگجو نیز ساختمانی برای راه اندازی اداره ثبت اسناد والبته به نیت واگذاری کامل ساخته اند، شاید بازهم باشد موارد بالا لازم بود بازگو شود که در موقعیت ایجاد ارتباط و گسردگی ارتباطات فعال تر عمل کنیم، هرچند شهرستان اوز برای تحول و توسعه نیازمند مشارکت گسترده تر و جلب و جذب منابع مالی دولتی نیز است که در این رابطه حرکت و انسجام مسئولان بایستی به همراه داشته باشد وقتی وزیر آموزش و پرورش به لار و گراش می آید ، اما ما قادر نیستیم برنامه ریزان را قانع کنیم با صرفه جویی وقت وزیر لااقل دوساعت به اوز اختصاص بدهند تا متوجه شوند در اوز نیز خیراندیشان در امر ساخت وساز و واگذاری ساختمان های اداری همراهی داشته اند، این غفلت ها باعث می شود شهرستان اوز نتواند بخوبی قابلیت های خودرا معرفی کند.
بیشتر توضیح داده نمی شود ودر آینده سعی می شود به این موضوع با ابعاد و اشاره به جزیئات پرداخته شود.
در ادامه عین خبر مندرج در پایگاه خبری هفت برکه بازنشر می گردد.
*: مدیر مسئول پایگاه خبری و مجله پیام دانش اوز
هفتبرکه: با حضور وزیر آموزش و پرورش و هیات همراه، ۱۲ پروژه خیرساز از جمله ۴ مدرسه و ساختمان اداره آموزش و پرورش گراش رسما افتتاح شد.
علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، صبح روز پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ در شهر گراش حضور داشت. وزیر و همراهان، از جمله علاالدین بروجردی نماینده مجلس، حمیدرضا خانمحمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کل کشور، فرشید قاسمی مدیر کل آموزش و پرورش و محمدخلیل خرد مدیر کل نوسازی مدارس فارس، از ۱۶ پروژه برای افتتاح و کلنگزنی، فرصت افتتاح ۴ طرح را پیدا کردند.
دعوت از وزیر برای افتتاح با هدف تجهیز ساختمان آ.پ.
وزیر آموزش و پرورش در افتتاح ساختمان جدید آموزش و پرورش گراش گفت: «با اطمینان میگویم که ساختمان اداری به این شیکی و واقعا با استاندارهای بسیار بالا نداریم و از همه مهمتر خیری نداریم که بیاید اداره بسازد. مدرسه میسازند ولی اداره من به یاد نمیآورم ساخته باشند.»
حاج محمدحسن حسنی، خیری که در دهه ۶۰ ساختمان قدیمی آموزش و پرورش گراش را ساخته بود، بانی ساختمان جدید آموزش و پرورش گراش در دو طبقه با زیربنای بیش از دو هزار متر مربع است.
ساخت این ساختمان که کلنگ آن سال ۱۳۹۷ به زمین زده شده بود با هزینه ۲۱ میلیارد تومان از سال ۱۴۰۰ آغاز شد و عملیات ساختمانی آن سال ۱۴۰۳ به پایان رسید. هر چند استقرار اداره آموزش و پرورش در ساختمان جدید نیازمند تامین تجهیزات از سوی دولت است. خواستهای که دلیل اصلی دعوت از وزیر برای افتتاح این ساختمان بود.
محمود رادمرد به عنوان نماینده خیر و مهندس قاسمعلی وقارفرد به عنوان پیمانکار در ساخت این پروژه حضور مستقیم داشتند.
مدرسه رحمتی، وصیتی که انجام شد
افتتاح دبیرستان رحمتی، نخستین برنامه وزیر آموزش و پرورش در گراش بود. وزیر پس از افتتاح این مدرسه در یکی از کلاسها با دانشآموزان گفتگو کرد و خطاب به معلمان گفت: «تلاش کنید بچههای ایمانی تربیت کنید.»
مدرسه حاج عباس رحمتی را طبق وصیت او فرزندانش در غربیترین نقطه شهر گراش و محدوده شهرک عظیمی با هزینه نزدیک به ۱۵ میلیارد تومان ساختهاند.
یکی از دختران حاج عباس رحمتی درباره ساخت این مدرسه به هفتبرکه گفت: «وصیت خودش بود که این دبیرستان ساخته شود و مدرسه در زمین و با پول خودش ساخته شده است. در سال های پیش از انقلاب رییس خانه انصاف گراش بود و به صورت افتخاری کار میکرد و یکی از نوحهخوانان خوشصدای گراش بوده است که در سال ۱۳۸۲ درگذشت.»
حاج عباس سه فرزند دختر و یک پسر داشت و حاج احمد رحمتی فرزند او، کار ساخت مدرسه را سال ۱۳۹۹ شروع کرد. کلنگ این مدرسه ۹ کلاسه در ماه ۱۳۹۹ در زمینی به مساحت ۲۱۲۰ متر مربع و زیر بنا ۱۰۰۰ متر مربع به زمین زده شد. با درگذشت حاج احمد، عنایت رحمتی کار ساخت مدرسه را تمام کرد. علی سلیمی پیمانکار این پروژه بود.
مدرسه رحمتی از مهرماه ۱۴۰۳ با پذیرش دانشآموزان دختر مقطع دبیرستان اول فعالیت خود را آغاز کرده است و ۱۸ بهمنماه با حضور وزیر آموزش و پرورش آیین افتتاح آن برگزار شد.
مدرسه اکبری، ماندگاری نام حاج درویش
مدرسه اکبری در عمر خود شاهد فعالیتهای مختلفی از مدارس دخترانه و پسرانه تا کانون و آموزشگاه رانندگی بوده است. از مهرماه ۱۴۰۳ دانشآموزان پسر ابتدایی پایههای چهارم تا ششم در شش کلاس این مدرسه نوساز درس میخوانند و ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ با حضور وزیر آموزش و پرورش مدرسه اکبری با همان نام قدیمی خود اما در یک ساختمان با نمایی سنتی بازگشایی شد.
حاج درویش اکبری مدرسه اکبری را دهه ۵۰ در خیابان درمانگاه گراش ساخت. با گذشت نزدیک ۵۰ سال و نیاز این مدرسه به نوسازی، ساختمان آن تخریب شد. دختر حاج درویش اکبری در کنار همسرش حاج محمد پژمان در طول سه سال این مدرسه را از نو ساختند و در کنار آن یک منزل مسکونی و ساختمانی تجاری ساخته شده است.
حاج محمدحسن مهرابی به عنوان پیمانکار و نماینده خیر در ساخت این مدرسه مشارکت داشت. مدرسه اکبری در زمینی به مساحت ۲۷۰۰ متر در زیربنا هزار مترمربع ساخته شده است و یک منزل به متراژ ۱۳۲ مترمربع و دو واحد تجاری ۱۲۰ متر مربع تکمیل کننده این مرکز آموزشی است.
۲۶.۵ میلیارد تومان برای ساخت دوباره مدرسه اکبری هزینه شده است
بچههای مدرسه کریمیان در ساختمان نوساز
دبستان کریمیان از دیگر مدارس گراش بود که همان سازندگان نخستین آن را دوباره ساختند. آموزشگاه حاج کریم کریمیان در سال ۱۳۶۶ در انتهای بلوار ملاصدرا تاسیس شد. با فرسوده شدن ساختمان آن، ساختمان جدید به همت فرزندان حاج کریم سال ۱۴۰۱ کلنگزنی شد و دو ساله به پایان رسید.
حضور وزیر آموزش و پرورش با خوشامدگویی و سرودخوانی دختران مدرسه کریمیان همراه بود. مدرسه کریمیان با اهدا یک برکه و برپایی نمایشگاه صنایع دستی و آثار تاریخی به استقبال وزیر رفته بود.
حاج محمد، حاج احمد و حاج ابوالحسن کریمیان به یاد پدرشان این مدرسه را ساختهاند تا دختران ابتدایی دوم کریمیان از سال ۱۴۰۳ از ساختمان قدیمی به ساختمان نوساز مدرسه منتقل شوند.
وزیر آموزش و پرورش: گراش در بحث مدرسهسازی خیرین در سطح کشور بینظیر است
وزیر آموزش و پرورش پس از مراسمهای افتتاح سه مدرسه و اداره آموزش و پرورش، در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما، موقعیت گراش در بحث مدرسهسازی خیرین را در سطح کشور بینظیر توصیف کرد و گفت: «تقریبا در سطح کشور با اطمینان میگویم که ساختمان اداری به این شیکی و واقعا با استاندارهای بسیار بالا نداریم و از همه مهمتر خیری نداریم که بیاید اداره بسازد. مدرسه میسازند ولی اداره من به یاد نمیآورم ساخته باشند.»
وزیر آموزش و پرورش گفت: «انشاالله در شورای آموزش و پرورش و شورای اداری که تشکیل خواهد شد حتما بخشی از مشکلات را کمک خواهیم کرد که حل شود، نگرانیها برطرف شود، پروژههای نیمهتمام تکمیل خواهد شد، بخشی از مسائل مربوط به فضاهای آموزشی و تجهیزات آموزشی و امکانات ورزشی را تامین خواهیم کرد و اگر نگرانیها و دغدغههای دیگری هم داشته باشند ما صدای آنها را قطعا در دولت پخش خواهیم کرد و زبان گویای مردم خوب اینجا در دولت خواهیم بود. گزارش سفرم را هم حتما تقدیم اعضای هیئت محترم دولت خواهیم کرد. از جناب آقای دکتر بروجردی هم که زمینهی حضور ما را فراهم کردند سپاسگزارم. پیگیریهای ایشان در زمینهی حل مسائل و مشکلات این منطقه واقعا قابل توجه و قابل تقدیر است. از همکاران خودم معلمان، مدیران و روسای آموزش و پرورش این حوزه هم به طور ویژه تشکر میکنم.»
از نمازخانه تا چمن مصنوعی
با توجه به برنامه فشرده وزیر آموزش و پرورش، تنها فرصت افتتاح چهار پروژه فراهم شد و تعداد دیگری از پروژها با تقدیر از خیرین آنها در سالن شوری افتتاح شد.
مدرسه علیابن ابیطالب که محمد ابراهیم عبداللهی بانی آن است در روبهروی حوزه علمیه خواهران، نمازخانه مدرسه قمری با مساحت ۲۰۰ متر مربع ساخته مرحوم رباب رحمتی، نمازخانه، کتابخانه و سالن مطالعه هنرستان امام حسین(ع) به همت حاج حسین دارا، زمین چمن مدرسه شادرام با کمک تیم شاهین و زمین چمن مدرسه سلیمی مهر با کمک والدین، دو کلاس جدید مدرسه بانو غفاری شمسآباد از طرحهایی بود که در زمان حضور وزیر آموزش و پرورش افتتاح شد.
ساخت آموزشگاه مهدیه در خلیلی و پروژه تجاری آموزش و پرورش به متراژ ۲۸۰۰ مترمربع و ساختمان تجاری آموزشگاه سلیمی نیز قرار است به زودی آغاز شود.
لینک کوتاه:
دراوز علاوه بر مدارس که نود درصد انها. را مردم. خیر اندیش ساخته اند. اداراتی مانند فرهنگ وارشاد واخیرا. اداره ثبت. اسناد واملاک ودرحال حاضر اداره شبکه بهداشت. ودرمان هم توسط اقای عبدالرزاق وحدانی. درحال ساخت. است اما مسولین ما انسجام. وتوان انرا. ندارند که مقاماتی که به. لار وگراش. می ایند. را به اوز دعوت. کنند. وهمت. بلند خیران. اوزی. را به نمایش. بگذارند این کارها. باعث. میشود که وزیر. اموزش وپرورش علیرغم درخواست. اوز. قول. تاسیس دانشگاه فرهنگیان. را به گراش. بدهند
تحلیل درست از پیام دانش صورت گرفته است که جادارد همه سایتهای اوز به آن ورود کنند آقای بروجردی در کجای مسئولیت خود قرار دارند مثلا برای ایشان ۲ ساعت زمان وجود نداشت که آقای وزیر را در فاصله حداکثر ربع ساعت به اوز بیاورد این وظیفه شورای اسلامی است که از آقای بروجردی توضیخ بخواهد خیرین اوزی که در ساخت وساز محل اداری پیشگام بوده اند چرا نباید حداقل در خود گراش باطلاع آقای وزیر رسانیده شود که اوزیها در این مورد ید طولانی دارند وحتی برای دانشگاه پیام نور که احتیاجی به خوابگاه دانشجویی نداشته . خیرین خوایگاه… ادامه »
دربرنامه ریزی برای دعوت مسولان بلند پایه که توسط اقای بروجردی به منطقه میایند. علاوه برفرمانداری دفتر. نماینده ایشان. اقای. شریفی هم باید. فعال باشند. تا این افراد. همانند. لار وگراش. از شهرستان. اوز هم بازدید. داشته باشند تا رعایت. عدالت. ومساوات. هم. بشود
باید از اقای بروجردی به عنوان نماینده حوزه انتخابیه درخواست شود که چرا برای مقاماتی که به منطقه. دعوت میکند برنامه ای. عادلانه. درنظر نمیگیرند و شهرستان اوز. و…..را نادیده میگیرند ومسولان. ارشد. اوز. هم بدانند که تا کنون درحق. زحمات خیران. ونیک اندیشان اوز کوتاهی. کرده اند. ونتوانسته اند زحمات. انها را به مسولان ارشد کشوری منتقل نمایند نتیجه این کارها نادیده گرفته شدن شهرستان. اوز ازنگاه. نماینده مجلس وسایر. وزیران. دولتی. است خلاصه باید. درکارهایتان تجدید نظر کنید
اقای خضری اخیرا فیلم کوتاه تحت عنوان سندی بر سفر وزیراموزش. وپرورش. به منطقه در سایتهای محلی. مانند سایت خنج منتشر سده. است که کاملا نشان میدهد. شهرستان. اوز درحاشیه قرار گرفته وفراموش. شده. است. لطفا. انرا درپیام. دانش. باز نشر دهید. با تشکر. معلم بومی. شهرستان اوز
با سلام ساختمان اداری ( اداره ورزش و جوانان) تربیت بدنی اوز نیز توسط وراث زنده یاد عبدالله حسام ساخته شده است .