وداع با شیخ مرحوم که التیام بخش روزگار سخت دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز بود
عبدالعزیز خضری*:
شادروان شیخ عبدالعزیز قاضی زاده، مفتی محترم اهل سنت و امام جمعه اوز، روحانی ساده زیستی بود که علاوه بر امور شرعی دل بر خدمت به مردم و دیار داشت.
مرحوم خدمات گسترده و برجسته ای در امور شهرستان داشتند. از جمله برای ارتقای بخش اوز نقش شایانی ایفا کردند.
مشارلیه همچنین با حضور خود در جمع هیئت امنای مردمی دانشگاه آزاد اوز که در سال ۱۳۸۶ و به منظور تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز تشکیل شد بر صلابت آن افزود.
شیخ زنده دل بارها در خطبه های نماز جمعه از مردم برای اعتلای این دانشگاه استمداد می طلبید. چندین بار نیز، به نویسنده اجازه دادند به عنوان مسئول دانشگاه در آئین پیش از خطبه و یا بعد از نماز با جمعیت نمازگزار به صحبت بنشیند.
زنده یاد مفتی در سفرهای داخلی به خصوص به شهرهای لار، بندرعباس، قشم و شیراز هیئت امنا را همراهی نمودند و کمتر پیش می آمد که در جلسات هیئت امنا حضور پیدا نکنند.
زنده یاد شیخ، زمانی که تقریبا کار ساخت و ساز ساختمان اصلی در پردیس دانشگاه(خیریه خانواده نظری) به بن بست خورده بود و پیش نمی رفت به اتفاق شیخ محمدصالح انصاری کمک فرمودند تا علمای اهل سنت جنوب فارس در ساختمان قدیم دانشگاه، خیریه حاج محمدهادی خضری، گردهم بیایند و به دنبال راه چاره ای برای برون رفت از بن بست به
وجود آمده شوند. 
امضای این فقیه عالی مقام همواره زینت بخش عریضه هایی بود که به پاس نیات خیرخواهانه نیکوکاران از سوی دانشگاه تقدیم شان می شد.
به لطف الهی و با حضور شیخ حاج عبدالعزیز قاضی زاده در هیئت امنای دانشگاه، مراحم دیگر علما در سایه تجلی وحدت شیعه و سنی در اوز و همراهی نیکوکاران سبب شد ساختمان در شان شهرستان های جنوب فارس آماده شود و دکتر مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، به اتفاق جمع عظیمی از علمای استان های مختلف به اوز تشریف بیاورند و از نام بزرگ نیکوکاران که همواره در راستای تقریب مذاهب در صف مقدم قرار داشته و دارند تجلیل باشکوهی صورت بگیرد.(این رخداد تاریخی در ۲۳/۱۱/۱۳۹۹ به وقوع پیوست.)
آخرین دیدار و ملاقات نگارنده به نام دانشگاه آزاد اسلامی اوز با مرحوم، در روز افتتاح دفتر تقریب مذاهب، (ششم اردیبهشت ۱۴۰۲) بود که خدمتشان رسیدیم تا تجدید پیمانی باشد از سوی نمایندگان دانشگاه های آزاد اسلامی سازمان مرکزی تهران، استان فارس و واحد لارستان.
ایشان فرمودند از حضورم در کنار هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز، رضایت دارم و خوشحالم که اکنون شاهد دانشگاهی عظیم، زیبا و با کیفیت هستیم که به راستی نگین شهرستان اوز است.
روحشان شاد و یادشان گرامی
*: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز
در ذیل این مطلب خلاصه ای از زندگی شادروان حاج شیخ عبدالعزیز قاضی زاده، مفتی محترم، که توسط احمد خضری، دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و مدیر مسئول پسین اوز، تهیه شده است آورده می شود:
درگذشت مفتی اهل تسنن جنوب فارس و امام جمعه اوز
انالله و انا الیه راجعون
مرحوم حاج شیخ عبدالعزیز قاضی زاده، فرزند مرحوم ملا عبدالقادر آخوند، در سال ۱۳۲۵ خورشیدی در اوز به دنیا آمد.
تحصیلات مقدماتی رادر شهرهای اوز و بندر لنگه به پایان رساند و برای ادامه تحصیل به دانشگاههای دمشق و مدینه منوره رفت.
مدرک حوزوی دینی را در رشته فقه اسلامی که معادل کارشناسی ارشد است اخذ نمود. این عالم وارسته بعد از وفات حاج شیخ محمد فقیهی، مفتی اهل تسنن جنوب فارس وامام جمعه شهرستان اوز، که یکی از منادیان وحدت جنوب فارس محسوب می شود در سال ۱۳۸۲ به طور رسمی به سمت امام جمعه شهرستان اوز انتخاب و منصوب شد.
از همان تاریخ در اشاعه فرهنگ اسلامی به ویژه وحدت تسنن و تشیع در شهرستان های جنوب فعال بود و علاوه بر انتخاب و انتصاب در سمت امام جمعه، در حوزه های اجتماعی و دینی نیز فعال و در سمت های عضو تشکل ائمه جمعه استان فارس، هیات فتوای اهل سنت جنوب کشور، عضو شورای برنامه ریزی مدارس اهل سنت کشور و مفتی اهل تسنن جنوب کشور، فعال و مشغول خدمتگزاری بود.
آن مرحوم صاحب ۷ جلد کتاب در زمینه احکام اسلامی بوده است.ساده زیستی یکی از صفات وی بود. مرحوم شیخ قاضی زاده در اثر بیماری سرطان و کهولت سن در ساعت ۱۴ روز جمعه ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ در سن ۷۷ سالگی پس از ۲۰ سال هدایت شرعی مردم در بیمارستان گراش به درود حیات گفت.
لینک کوتاه:
وفات امام جمعه اهل سنت اوز را به خانواده محترم وهمشهریانان عزیز تسلیت عرض می کنم،روحش شاد. یادش گرامی باد