کاشت نخل های پیارم و مجول در نخلستان طبیعت دانشگاه آزاد از محل کمک شیخ عبدالقادر فقیهی
مدیر پژوهشی و عمرانی: در راستای توسعه فضای سبز دانشگاه آزاد اسلامی، روز ۱۶ بهمن۱۴۰۲ تعداد ۸۴ فسیل پیارم در نخلستان طبیعت خیریه حاجیه کلثوم محمدرسول حاج محمدرحیم(رحیم پور) از محل خیریه شیخ عبدالقادر فقیهی بانی ورییس هیئت امنای دانشگاه آزاداسلامی اوز دفتر دبی کاشته شدند.
دکتر محسن مهرآوران عنوان کرد: با توجه به این که از محل یکصد نخل کاشته شده در سال ۱۴۰۰ که ۱۴ نفر نخل تلف شده بودند قرار شده است تعداد ۳۲ نخل دیگر سفارش تا جمع نخل ها به ۲۰۰ نفر برسند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه با قدردانی از شیخ عبدالغفور فقیهی، برادر بانی دانشگاه، که همکاری نزدیکی به عمل آوردند خاطرنشان کرد:
تعداد ۳۲ نخل پیارم روز پنجشنبه ۱۹ بهمن نیز خریداری ودر زمین دانشگاه کاشته شدند وبنابراین تعدا نخل ها به ۲۰۰ نفر بالغ گردید.
مدیر پژوهشی با تشکر از عبدالعزیز خضری رییس سابق و مسئول دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه که در این رابطه همکاری نزدیکی دارد، یادآور شد برای تقویت جریان پرتاب آب در سبکه لوله کشی یک دستگاه موتور نیز خریداری شده است..
مهرآوران افزود: دانشگاه آزاد اوز از روز تاسیس مقوله فرهنگ و پژوهش از برنامه های اصولی اش بوده است.
وی ابراز امیدواری کرد شرایطی بوجود آید تا مسئله آب در دانشگاه آزاد حل شود، چون آبیاری نخل ها و درختان جنگلی علاوه بر صرف وقت و انرژی هزینه مالی سنگینی زیادی را نیز به بار می آورد.
مهرآوران افزود:
در عین حال دانشگاه مصمم است با گسترش فضای سبز در کشت گیاهان دارویی نیز برنامه ریزی و اقدام کند.
وی یادآور شد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و مرکز رشد و دیگر کارکنان در تلاش است سبقه این موسسه آموزش عالی را که دانشگاهی حرمت گذار به نخبگان، پژوهش محور و مهارتی شکل گرفته با پشتیبانی بانی، هیئت های امنای دفاتر دبی و اوزبوده است بیش از پیش تقویت کند.
لینک کوتاه:
تشکر از آقای فقیهی و دانشگاه آزاد ی واقدامی مفید بخاطر کارهایی زیر بنای از آقایان خضری و مهرآوران در اینجا از شهرداری و شورای شهر که دوسال قبل پولهایی زیادی از مردم گرفتند تا صرف کاشت نخل کنند من نمیدانم چرا اینها هیچ اطلاع رسانی نمیکنند که سرنوشت این نخلها بکجا رسیدند؟
جدا حیفه نیرویی همچون جناب آقای حاج عبدالعزیز خضری خانه نشین باشند مردم وبویژه شورای محترم بایستی قدر چنین نیروهایی را بدانند ونگذارد خانه نشین شوند ویا مهاجرت کنند واقعآ حیفه ما اوزیها چرا از روزگار درس نمیگیریم از جناب آقای،شیخ عبدالقادر فقیهی صمیمانه بخاط اینکار خیرشان تقدیر وتشکر مینمایم وفاتحه میفرستم بروح نورانی همسر محترمشان که مرحوم شدند