۹سال قبل در چنین روزی به نقل از پیام دانش: آخرین همایش دانشجویی درتالاراولین جایگاه دانشگاه آزاد اوز خیریه سادروان محمدهادی خضری
همایش دانشجویی
آسیب های نرم افزاری های ارتباطی در دانشگاه آزاد
به ابتکار انجمن علمی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز ، همایش« آسیب های نرم افزارهای ارتباطی در یک نگاه » با بررسی ده نمونه از آسیب ها و در مقابل ده نمونه از فواید آن در ساعت ۱۷ روز چهارشنبه ۱۳/۱۲/ ۹۳در تالار دانشگاه با حضور ریاست ، جمعی از استادان و دانشجویان رشته های مختلف برگزار شد.
نیلوفر نوبختی دانشجوومجری برنامه اهداف را تشریح و رئیس دانشگاه از بانیان برگزاری نشست استاد و دانشجویان قدردانی وخواستار تشکیل، تشکل های متنوع و حضور بیشتر دانشجویان درفعالیت ها شد.
ناصر زارعی دانشجوی رشته علوم قضایی دانشگاه بر اساس نمودار و تحقیقات میدانی و ارائه دیدگاه های کتبی حدود ۶۱ نفر از شرکت کنندگان در نمونه های آماری ،به معضلات فاجعه بار شبکه های اجتماعی از جمله واتس آپ اشاره و یاد آور شد فقط ۶ نفر از شرکت کنندگان به زوایای مثبت این شبکه ها پاسخ داده اند و بقیه دچار آسیب این نرم افزارها و یا تحت تاثیرآثارمنفی آن قرار گرفته بوده اند.زارعی گفت براساس یافته هایش نوجوانان به ناهنجاریهای اخلاقی جلب شده اند و اگر فکری نشود فاجعه بظاهر پنهان که بنوعی پیدا هم است ،آشکار تر و مهار آن بسادگی امکان پذیر نخواهد شد.
این دانشجو جامعه آماری مورد بررسی خودرا به طبقات سنی ۱۴ تا ۱۶ سال معطوف دانست.
فاطمه قاسمی استاد رشته حقوق دانشگاه طی بیاناتی تحولات الکترونیکی اجتماعی را نتایج تحقیقات گسترده و پیشرفت علمی دانست و افزود
نباید فقط پیامدهای منفی آن را تحقیق وبرجسته نماییم و به ناصر زارعی توصیه نمود بهتر بود دیدگاه های مثبت تحقیق شوندگان را نیز بازتاب دهد.
وی دربخش دیگر نقد خود به کارتحقییقاتی زارعی ابرازداشت : دلبستگی به شبکه های اجتماعی گوشی های همراه فقط محدود به طبقه سنی نوجوان و جوان نیست بلکه بزرگسالان هم به نحوفاحش وابسته به آن هستند.
محمد شریف کارگری دانشجوی دانشگاه با بیان سیرسریع تغییر و تحولات شبکه های الکترونیکی اجتماعی ، آن را زایده خواست جامعه تلقی کرد و افزود : ما باهرپدیده آشنا شویم خواهان مورد کامل تر آن هستیم .
علی تیرزن ، غلام رضا کمالی ، مریم آگاهی ودونفر دیگراز دانشجویان دانشگاه، هر کدام دیدگاه خود را در نقد صحبت های ناصر زارعی و پیامدهای شبکه های اجتماعی در رد یا بهبود نوع تحقیق و گزارش ابراز نمودندکه بیشتر معتقد بودند وی بیشتر به بعد منفی تحقیق توجه کرده است.
احسان امیری استاد دانشگاه و مسئول برگزاری همایش با تاکید بر مفید بودن تبادل نظرات و روی آوردن همه به کارهای تحقیقی از دانشجویان خواست به امرمهم تحقیق و گرایش توجه جدی تر نمایند و در انتقال دیدگاه خود سعی کنند به نظرات دیگران نیز توجه داشته باشند.
در پایان عبدالعزیز خضری رئیس دانشگاه با تاکید به سخنان مدیر انجمن علمی – مهندسی دانشگاه ، یادآور شد :
بدترین معضل اجتماعی سکوت ما و یا علاقه مند بودن به سخن گفتن در حاشیه است.وی افزود:
حضور در میز خطابه علاوه بر این که به وی فرصت زمانی مناسب می دهد که به ابراز عقیده بدون دغدغه بپردازد ، فرصتی برای دیگران فراهم می آورد که به خود باوری رسیده و بیایند به عنوان یک شخص و فعال دانشجویی نظرات خود را بیان ودرفرصت زمانی تعیین شده به نقد طرف مقابل به طرف مقابل بپردازد.
خضری با بیان اینکه روز ۲۲ اسفندماه با پیاده روی عمومی در ساختمان جدید مستقر می شویم از حاضران خواست با حضور خود وخانواده درمراسم به عنوان سرمایه های دانشگاه کمک کنند تا نیکوکاران برای اتمام ساختمان، تکمیل مسجد ، دیوار دور ، سردر ، محوطه سازی و اتمام طبقات اول و دوم ساختمان با پذیرش نیاز وبا آگاهی و شناخت به مساعدت خود ادامه دهند. وی افزود :
در سال ۹۴ و با داشتن امکانات مناسب در پردیس دانشگاه تصمیم بر این گرفته شده است مدیران پژوهشی و فرهنگی و با همکاری خوب مهندس احسان امیری و فاطمه قاسمی از استادان فعال ،برپایی همایشات و کرسی های آزاد اندیشی را بیشتر کنیم و از شخصیت های فرهنگی – اجتماعی در سطح استان و کشور در برگزاری بعضی جلسات دعوت به عمل آوریم.
م فق باشید سالها میگذرند ولی یادآوری گذشته یعنی زنده ساختن گذشتهها