شیر و لبنیات مواد مغذی روزانه را تامین می کند
به گزارش روز شنبه روابط عمومی وزارت بهداشت ، ‘ زهرا عبداللهی ‘افزود: گروه شیر و لبنیات در سومین ردیف هرم غذایی، قرار دارد که در رشد و استحکام استخوان ها و دندان ها و سلامت پوست نقش مهمی دارند.
وی اظهار داشت : برای افراد بزرگسال سالم روزانه مصرف دو تا سه واحد از گروه شیر و فرآورده های توصیه می شود و همچنین زنان باردار و شیرده می بایستی حداقل روزانه سه واحد از گروه شیر و فرآورده های آن مصرف کنند.
عبداللهی با اشاره به این که گروه شیر و لبنیات در رشد ، استحکام استخوان ها ، دندان ها و سلامت پوست نقش مهمی دارند، ادامه داد:مصرف روزانه دو لیوان شیر می تواند نیاز به فسفر را بر طرف کند زیرا شیر حاوی بعضی از ویتامین ها مانند آ، ب۱۲ ، ب۲ ، ب ۱ است و با مصرف روزانه دو لیوان شیر حدود نصف نیاز بدن افراد بالغ به ویتامین ب۱۲ تامین می شود.
وی ، درباره مصرف سایر لبنیات، گفت: افراد برای استفاده از پنیر تازه، باید آن را به مدت حداقل دو ماه در آب نمک نگهداری کرده و سپس مصرف کنند و بستنی هایی را بخورند که از شیر پاستوریزه تهیه شده باشد.
معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه تصریح کرد: برای مصرف هر نوع کشک حتما قبل از مصرف مقداری آب به آن اضافه کرده و حداقل پنج تا۱۰ دقیقه در حال به هم زدن بجوشانند و با توجه به این که معمولاً در تهیه کشک از میزان زیادی نمک استفاده می شود، توصیه می شود که از انواع کشک کم نمک استفاده کنید.
عبداللهی با بیان این که افراد هنگام خرید شیر باید به تاریخ انقضای آن توجه کنند، اظهار داشت: شیر را نباید در معرض نور قرار داد زیرا باعث نابودی ویتامین ب۲ شده و همچنین سبب بد طعمی شیر می شود.
دیدگاه بگذارید
عکستان خیلی بیروح وخسته کننده است شما که ازمزایای مواد غذایی و لبنیات مینویسید بهتراست ازنظرعکسها هم به خواننده وبیننده روحیه بدهید
در جواب همشهری اتفاقا این عکس خیلی معنی دارد،یعنی شیر استخوان ساز است.
ممنون از عکس زیبایتان
ازتذکرشهروندمحترم اوزی بخاطر عکس تشکرمیکنم واشتباه خودم را میپذیرم