از محدود تولیدات صنعتی در اوز ،پرورش شتر مرغ است که در زمین آقای غلام رضاکمالی واقع در تنب سمیدو و جنب کارگاه تولید قارچ امین دایر گردیده است آقای مرتضی سالار زاده از مسئولان این مرکز تولیدی اظهار می دارد:
خود شتر مرغ از نظر غذایی و صنعتی از قابلیت های زیادی برخوردار است به طوریکه گوشت آن که در ردیف گوشت قرمز به حساب می آید از خاصیت درمانی ویژه برخوردار است واز پوست آن پس از دباغی ،چرم مرغوب حاصل می شود،زندگی شترمرغ ها در نوع خود جالب و خواندنی است ،شتر مرغهای مولد به صورت تک نر و دو ماده در یک واحد مجزا نگهداری می شوند و در شرایط مناسب تخم ریزی می کنند،در حالت سنتی معمولاً پس از هر ۱۵ عدد تخم ،مادر روی آن قرار گرفته تا تبدیل به جوجه شود ولی با استفاده از ابزارهای صنعتی ،تخم آنها بلافاصله برداشته شده ،نگهداری و حدود پس از ۳۹ روز تخم ها که آمادگی تبدیل به جوجه دارند به دستگاه دیگر منتقل که معمولاً بین ۱ تا ۳ روز پوسته شکسته شده و جوجه از آن خارج می شود و پس ازسه روزجوجه ها به فضای آزاد اما بسته(در اتاقی) منتقل می شوند و معمولاً پس از ۲ تا سه ماهگی به محوطه بازودرجمع بقیه جوجه هلای کمترازیک سال انتقال داده می شوند .
شتر مرغ ها تا سن یک سالگی افزایش حجم پیدا می کنند به طوریکه وزن آنها به بیش از ۸۰ کیلو می رسد.
وزن شتر مرغ ها به بیش از یکصد کیلو می رسدو بعد از یکسالگی قابلیت جفت گیری پیدا می کنند که باز بایستی آنها را به خانواده ۱ به ۲ در مکان های جداگانه قرارداده شوند.
علت جدا نمودن آنها ،جنگ و دعوایی است که بین نرها به وجود می آید که این جدالها ممکن است به مرگ یکی از دیگری منجر گردد.
دیدگاه بگذارید
تشکر از سرمایه گذاران دراین صنعت گوشتی امیدوارم دیگر سرمایه دارانهم دراینگونه موارد اقدام کنند و هرچه بیشتردرایجاد کارگاههای تولیدی مشارکت نمایند
عکساتون جالب
کارتون عالی
همتتون بلند
موفق باشید
از مسولین سایت به خاطر انعکاس این گونه فعالیتهای کارافرینی تشکر میکنیم.
تقدیر از سرمایه گذارپرورش شترمرغ دراوز
ازسرمایه گذاران این تولید مهم باید تشکرکرد
امیدوارم روز بروز شرکتهای صنعتی در اوز بیشتروبیشترشوند
گزا رش وخبر بسیارخوبی بو د اما ننوشاید این شترمرغها مال کیست
با سلام و احترام
جا دارد از کستنی که این صنعت را دایر کردن تشکر و قدر دانی کرد و ممنون از سایت بخاطر انعکاس چنین فعالیت های
سوال اینجاست:ایا هنوز این پرورشگاه دایر است و کجا دقیق؟؟؟؟؟؟