کربوهیدراتهای مضر خطر بیماری قلبی و مرگ را افزایش میدهند
مطالعه جدید محققان دانشگاه تورنتو نشان میدهد کربوهیدراتهای مضر خطر بیماری قلبی و مرگ را افزایش میدهند.
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از تک اورگ، آیا در دوران کرونا و قرنطینه غذاهای مفید خوردهاید؟ احتمالاً بسیاری از افراد در این دوران مقدار زیادی هلههوله (مواد غذایی بیارزش مانند فست فودها) سفارش دادهاند، که متأسفانه علاوه بر ایجاد اضافهوزن، میتواند بهآرامی موجب مرگ آنها شود. محققان دانشگاه تورنتو دریافتند که مصرف زیاد کربوهیدراتهای مضر خطر حملات قلبی، سکتههای مغزی و مرگ را افزایش میدهد.
رژیم غذایی با شاخص قندخونی بالا، حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات مضر تنها مربوط به همبرگر، هاتداگ و پیتزا نمیشود. در حقیقت، نان سفید، برنج و برخی سیبزمینیها نیز به دلیل داشتن شاخص قندخونی بالا، کربوهیدراتهای مضر محسوب میشوند. یک مطالعه جدید روی ۱۳۷ هزار و ۸۵۱ نفر در سنین ۳۵ الی ۷۰ سال، نشان داد این مواد آسیب میرسانند.
شرکتکنندگان رژیمهای غذایی خود را به محققان میگفتند و سپس آنها قند خون افراد را بر اساس کیفیت کربوهیدراتهای مصرفی تخمین میزدند. در طول مدتزمان بررسی، ۸ هزار و ۷۸۰ مرگ و ۸ هزار و ۲۵۲ بیماریهای مهم قلبی عروقی در بین شرکتکنندگان ثبت شد.
دیوید جنکینز، نویسنده این مطالعه میگوید: رژیمهای غذایی حاوی کربوهیدراتهای مضر با کاهش طول عمر مرتبط هستند، درحالیکه رژیمهای غذایی غنی از کربوهیدراتهای با کیفیت بالا مانند میوهها، سبزیجات و حبوبات اثرات مفیدی دارند.
این تحقیق نشان میدهد کربوهیدراتهای مضر احتمالاً بیشتر از مصرف اکثر چربیها آسیب میرسانند.
لینک کوتاه:
[…] لینک کوتاه:برای مشاهده اصل خبر در سایت مرجع، اینجا کلیک کنید. […]