رئیس دامپزشکی شهرستان اوز: جگونگی کشتار دام به مناسبت عید قربانرا اعلام کرد
دکتر خیرالنسا نوروزی رییس اداره دام پزشکی شهرستان اوز در اطلاعیه ای خط مشی کشتار دام به مناسصبت عید سعید قربان را اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است : عنایت به در پیش بودن عید سعید قربان و ضرورت بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی در روز عید سعید قربان به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت های قربانی و تامین بهداشت عمومی علی الخصوص در شرایط فعلی به دلیل شیوع کووید ۱۹ با توجه به پروتکل های بهداشتی ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به استناد تبصره ۲ ماده آیین ۲ آیین بازرسی و معاینه بهداشتی گوشت در کشتارگاه های کشور مقتضی است همشهریان عزیز حساسیت بیشتری در خرید دام زنده خود داشته باشند.
در شرایط فعلی اماکن مجاز از سوی اداره دامپزشکی شهرستان آقایان منصور هنری، جمشید شرفی و عبدالله شرفی کشتار در کشتار گاه سنتی دام شهرداری با نظارت مستقیم دامپزشکی از ساعت ۶ الی ۱ظهر می باشد. آقایان محمد بیضایی (جنب زندان ) محمد جلیلی و بهمن شرفی( جهت کشتار دام سنگین ) و محمد نوروزی ( چدرویه) در قالب پایگاه موقت و گشت سیار نظارت خواهد شد.
دکتر خیرالنسا نوروزی، سرپرست دامپزشکی اوز، ضمن تشکر از شهرداری در خصوص مجهز کردن کشتارگاه به ماشین سردخانه دار حمل گوشت و سالن پیش سرد تمهیدات لازم جهت فراهم بودن هر چه بهتر کشتار در کشتارگاه در ایام عید قربان اذعان کرد با توجه به حجم بالای کشتار و فضای محدود کشتارگاه در جهت جلوگیری از تجمعات امکان برقراری پایگاه های موقت کشتار با نظارت دامپزشکی در قالب اکیپ های موقت و سیار وجود دارد.
اگرچه اکیپ های دامپزشکی سیار و ثابت و شبکه بهداشت، بازرسی حین کشتار، پس از کشتار و نظارت بهداشتی بر عملکرد مراکز عرضه کننده فراورده های خام دامی را خواهند داشت اما توصیه می شود همشهریان عزیز گوشت قربانی را ۲۴ ساعت و اندرونه (جگر ، دل و قلوه) ۴۸ ساعت داخل یخچال ( دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد ) نگهداری و سپس مصرف نمایند و برای قطعه کردن گوشت و یا شست و شوی آن حتما از دستکش استفاده نمایند.
لینک کوتاه:
دیدگاه بگذارید